Loppissommaren har startat


Idag var det dags för årets första loppis/auktion förlagd på fotbollsplan. Vi har några favoriter som återkommer men nu var det första gången vi åkte till Edsvära. Rikigt bra var det faktiskt. Hittade jättefina saker och vädret var på vår sida. Ovan är ett fat från Nittsjö. Tillverkningsår; 1934-1946. 25 pix kostade  den!


Här är ett fat från servisen Astrid från Gefle. Såg att det var gammalt och det visade sig att tillverkningsåren var 1913-25. 25 pix för den.


Här blev det lite dyrare. 40 kronor för Gefles Solbritt. 1945-56.


10 kronor fick jag ge för den fina plastkannan från Västtyskland. Jag tänker att den ska vara full med vaniljsås...


Är väldigt svag för konstiga broderade tavlor. Denna åker nog upp i hallen där vi har en annan färgglad skapelse. 20 kronor.


30 kronor kostade denna superfina ullmatta. Lite sliten på ett ställe, men inte hål. Gillar färgerna jättemycket.


I tisdags åkte vi ner till sjön och letade badklippor inför sommaren. Vi hittade flera fina platser. Det är så fint vid vattnet. Det glittrar och kluckar.
 


Inte en hel strand men en liten strandbit för barn, gamla och hundar kanske. 


Växte i hela skogen vid sjön.

Kommentarer

Anonym sa…
Mmmm... vaniljsåsen ser jag fram emot. Puss!
Anonym sa…
Ja,loppisar och auktioner hör sommaren till:)Kannan va riktigt härlig! Jag och "C" va förbi i en mysig trädgård där husägarna hade loppis i en ladugård och så börja vi prata om syrener och då hade han några dagar innan gjort syrensaft som han ivrigt bjöd på. Tyckte saften va jättegod:)Du hade ju också gjort syrensaft, vad tyckte du/ni?? Louise
soldatkullen sa…
Syrensaften blev ok! Luktade skumt när den stod och drog i baljan, men nu är den god.

Populära inlägg