November


 Vi har efter lite letande hittat vårt nya soffbord. Vi visste vilken stil vi ville ha och hade kollat runt lite på blocket. Tyvärr fanns de bord vi var intresserade av alldeles för långt bord och priserna var därtill saftiga. För några veckor sedan ramlade vi in på Agapes möbelavdelning i sockerbruket och där stod det. Vi prutade ner till hälften pga av ganska kraftiga skador på bordskanten. Vi tycker att det blev riktigt fint i vårt lilla hem.


Nystädat växthus. Allt höststädande i trädgården har blivit försenat pga av vätan, men vad tusan gör det? Våren kommer ju ändå...




Sparrisen som ska i jorden till våren


Den röda grönkålen som ej vuxit sig stor, men däremot vacker.


Höstaster


Vi har bytt det gula bubbliga glaset mot klarglas. Kanske inte tidsenligt, jag har ingen aning vad som gäller lyktor. Tanken är att det ska lysa upp mera eftersom vi inte har någon övrig utebelysning. Nu fattas bara en finare glödlampa. Känns inte så bra med en modern, men visst finns det fina lågenergilampor som ser ut som gamla glödlampor?






Lilla hönsflocken har rekordruggat! Nu har de börjar lägga enstaka ägg igen. Någon gång om året får vi köpa ägg i affären. I år räckte det med ett tolvpack. Man får ju också anpassa äggkonsumtionen och äta färre när hönorna vilar.


Tjejerna väntar på Magnus fårfrisör. Det blev lite senare i år pga av flera skäl så ullen är riktigt lång. Som vanligt kommer vi att få sötslag när de är nyklippta. Nästa fredag blir det av.


Det blir till att rensa noga.


Lilla My i kladdig, lerig och blöt fårhage.

Kommentarer

Anna-Karin sa…
Alltid lika roligt att titta på dina bilder.Och ja,det finns snyggare lågenergilampor.
Anonym sa…
Jättefint bord! Passar så bra hos er.
Ser fram emot att komma snart! Pöss.

Populära inlägg